05022019-29_edited.png

Flow 

Το αξίζεις. 

Ένα πακέτο θετικών συνηθειών
Exercise

Outdoor Training

2 φορές την εβδομάδα

yoga.png

Διαλογισμός

2 φορές την εβδομάδα

massage.png

Λεμφικό Μασάζ

2 φορές τον μήνα

We are what we repeatedly do. Therefore excellence, is not an act, but a habit.

Will Durant

Τί είναι;

Σε μια περίοδο κρίσης και αβεβαιότητας όπου η ψυχική ισορροπία πλήττεται, προσφέρουμε μια νέα συνθετική και εξατομικευμένη πρόταση, έτσι διαμορφωμένη ώστε να επανασυνδέσει τον άνθρωπο με την φύση, το σώμα και τον εαυτό.

Το Flow απευθύνεται προς όλους και στοχεύει στην διαμόρφωση θεμελιωδών συνηθειών που θα αποσυμφορήσουν την καθημερινότητα και θα συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Η άσκηση και ο διαλογισμός στην φύση βελτιώνουν την διάθεση, μειώνουν το stress, ενδυναμώνουν το σώμα και προσφέρουν πνευματική διαύγεια. Η επικέντρωση στο παρόν και η επαφή με την φύση μειώνουν την αίσθηση ανασφάλειας και του φόβου. Ο συνδυασμός με την λεμφική μάλαξη δημιουργεί ένα τρίπτυχο σπουδαίας αξίας για την ψυχική και σωματική ευεξία κάθε ανθρώπου.

Ξαναβρές την ροή και την αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Χρόνια Εμπειρίας

Πιστοποιημένοι Επαγγελματίες

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Αναδόμησε την ζωή σου.

99€/μήνα

runner.png

Outdoor Training

2 φορές την εβδομάδα

1 ώρα

Είσαι αρχάριος; Μην ανησυχείς! Κάθε πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο με βάση το επίπεδο και τους στόχους σου. Ξεκίνα μαζί μας από το μηδέν.

Τι θα κάνουμε;

Περπάτημα ή τρέξιμο με εναλλαγές ρυθμού, δυναμικές ασκήσεις και ασκήσεις με λάστιχο για όλο το σώμα, κυκλική προπόνηση κ.α.

Μην ξεχνάς ότι το πρόγραμμα προσαρμόζεται με βάση εσένα.

 

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης στην φύση

Τα οφέλη της άσκησης, όχι σε οποιαδήποτε ύπαιθρο αλλά σε δασώδεις καταπράσινες ορεινές ή πεδινές περιοχές, ακόμη και σε αστικά δασύλλια και λόφους, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ειδικών για την υγεία και την ευζωία επιστημόνων από τις αρχές του 21ου αιώνα. Σύγχρονες έρευνες έχουν επίσης υποστηρίξει και αποδεχθεί ότι η παραμονή, η παρατήρηση, η επαφή του ανθρώπου με τη φύση και το φυσικό περιβάλλον, έχει θετικά αποτελέσματα, μειώνει το στρες, την ψυχική κούραση αλλά και βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη νοητική λειτουργία του εγκεφάλου.

Ο καιρός, η θερμοκρασία, το ανάγλυφο του εδάφους είναι συνθήκες που δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε, για αυτό χρησιμοποιούμε το μυαλό μας περισσότερο απ' όσο στον ελεγχόμενο χώρο του γυμναστηρίου. Επεξεργαζόμενοι πληροφορίες από το φυσικό περιβάλλον, τελικά το ξεκουράζουμε και το αναδιοργανώνουμε.

Η αερόβια άσκηση συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα έτσι, ώστε να αντιμετωπίζει τις μικροβιακές και ιογενείς λοιμώξεις.

Όταν γυμνάζεσαι εκκρίνονται ενδορφίνες, οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις ευφορία, ενώ επηρεάζονται οι νευροδιαβιβαστές που σχετίζονται με ευχάριστα συναισθήματα, όπως η ντοπαμίνη. Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης έχουν συνδεθεί με την κατάθλιψη, η άσκηση δε, αυξάνει την παραγωγή της, συμβάλλοντας στην βελτίωση της διάθεσης σου.

Η γυμναστική βοηθάει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και προσφέρει ένα πιο ομαλό, αποδοτικό και ποιοτικό ύπνο.

Η άσκηση σε περιοχές με καθαρό οξυγόνο έχει καλύτερα αποτελέσματα. Όχι μόνο αυξάνει το ρυθμό καύσης του περιττού λίπους αλλά και γεμίζει τους πνεύμονες με καθαρό αέρα. Η γυμναστική στην ύπαιθρο έχει αμεσότερα αποτελέσματα στη βελτίωση της σωματικής μας διάπλασης. Εκτός αυτού, η εισπνοή μεγαλύτερου ποσοστού οξυγόνου έχει ηρεμιστική δράση για τον εγκέφαλο. Σαν αποτέλεσμα, γινόμαστε πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας απασχολεί.

 
yoga.png

Διαλογισμός

2 φορές την εβδομάδα

15λ

Ο διαλογισμός στην φύση και τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη του

    Μειώνει την αρτηριακή πίεση

    Μειώνει το ψυχολογικό στρες

    Μας κάνει πιο δημιουργικούς

    Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

    Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας συστήματα

    Μειώνει τον σωματικό πόνο

    Αναπτύσσει την ικανότητα μας να είμαστε πιο ψύχραιμοι στην καθημερινότητα μας.

    Μειώνει την συγκέντρωση του σακχάρου στο αίμα

    Αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση

    Καθιστά πιο εύκολη την απαλλαγή εθισμών όπως του καπνίσματος.

    Επιβραδύνει  την γήρανση

Συγκέντρωση

Εδώ πρέπει να τονίσουμε την ανάγκη μια συνεχώς συγκεντρωμένης στάσης στη ζωή. Το μυστικό της επιτυχίας μπορεί να διατυπωθεί με απλά λόγια: Δώσε προσοχή. Θα μάθουμε να εστιάζουμε σταθερά τη σκέψη μας σε ό,τι κάνουμε και θα αναπτύξουμε έτσι βαθμιαία την ικανότητα για συγκέντρωση.

Η συγκέντρωση αναπτύσσει τη χρήση της ενέργειας για τον οργανισμό, την προσήλωση σε ένα στόχο, την καθαρή δράση, την ανά πάσα στιγμή επίγνωση, την ακρίβεια και τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας. Σαν τρόπος χρήσης εστιασμένης, ακριβούς και συμπυκνωμένης ενέργειας, η συγκέντρωση στην καθημερινή ζωή και στο διαλογισμό απαιτείται να εξισορροπείται από μια επεκτατική και χαλαρωτική δραστηριότητα του νου και του σώματος.

Μείωση στρες

Η ηρεμία που προκαλείται από την εφαρμογή του διαλογισμού, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες. Μελέτες δείχνουν, ότι ο διαλογισμός βοηθά στην χαλάρωση των μυών του σώματος, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στη βελτίωση του καρδιακού ρυθμού και βελτιώνει την αναπνοή μας.

Ένας νους χωρίς φόβο

Μαγνητικές τομογραφίες δείχνουν ότι η περιοχή του εγκεφάλου που εμπλέκεται στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στο άγχος αλλά και καταστάσεις που ο οργανισμός μας μεταφράζει ως «απειλή», συρρικνώνεται μετά από δύο μήνες διαλογισμού. Ταυτόχρονα, το μέγεθος του προμετωπικού φλοιού του εγκεφάλου (ο «λογικός» εγκέφαλος), που συνδέεται με την κοινωνική συμπεριφορά και την επίλυση προβλημάτων κατά τη διάρκεια της ορθολογικής σκέψης, αυξάνεται, υποδηλώνοντας ότι ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει το μυαλό μας να ελέγξει καλύτερα την αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων.

Βελτιωμένος ύπνος

Ο διαλογισμός μας βοηθά να ηρεμήσουμε το νου δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο παρόν, να ξεδιπλώσουμε τις σκέψεις μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο των σκέψεων και αντιδράσεών μας.

 
massage.png

Λεμφικό Μασάζ

2 φορές τον μήνα

45λ

Τι επιδράσεις έχει η λεμφική μάλαξη;

Ευνοεί τη χαλάρωση, μειώνει το stress και προωθεί καταπραϋντικές και αναλγητικές δράσεις.

Κινητοποιεί τη λέμφο, μετακινεί τα υγρά των ιστών από ένα σημείο σε ένα άλλο αλλά και διεγείρει την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος.

Η λεμφική μάλαξη αποστραγγίζει και αποτοξινώνει τους σκελετικούς μύες.

Ενεργοποιεί το κυκλοφορικό σύστημα και την κινητικότητα των εντέρων.

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού Συστήματος

Εφαρμογές στην αισθητική.

Κυτταρίτιδα

Τοπικό πάχος

Πρησμένες γάμπες

Δερματολογικά προβλήματα

Πρόληψη ρυτίδων

Απλή ακμή

Βελτίωση ουλών μετά από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Relaxing Massage
 

Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου.

99€/μήνα

Διαθέσιμες Ώρες

Outdoor Training & Διαλογισμος

 

Τρίτη  10:00 -11:15 & Σάββατο  10:00 - 11:15

Τετάρτη 15:45 - 17:00 & Σάββατο 11:45 - 13:00

Το ωράριο και οι μέρες μπορούν να διαφοροποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα.

Λεμφικό Μασάζ

Κατόπιν ραντεβού

Διαθέσιμες Τοποθεσίες